Συλλήψεις για χασίς και ηρωίνη στο Γύθειο

0

gytheio

Διπλή επιτυχία έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Γυθείου που συνέλαβαν διακινητές «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, σε ισάριθμες κοινότητες του δήμου Ανατολικής Μάνης. Και οι δυο επιχειρήσεις έγιναν με τη βοήθεια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε..

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 45χρονου για τον οποίο είχαν ενημερωθεί ότι διακινούσε ναρκωτικά και ανακάλυψαν συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 836,4 γραμμαρίων, αλλά και μια χασισοφυτεία από ένδεκα δενδρύλλια, αρκετούς σπόρους κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

*** Στη δεύτερη περίπτωση, έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 54χρονου, όπου βρήκαν 29,6 γραμμάρια ηρωίνης και 26 χάπια που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά και ο δράστης είχε προμηθευτεί χωρίς ιατρική συνταγή. Έτσι, συνελήφθη και αυτός και οδηγήθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Με την ίδια κατηγορία συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 34χρονο, όταν του έκαναν έλεγχο στην Άρτα και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 2,14 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΗ συχνή έκθεση στη χλωρίνη, αυξάνει τον κίνδυνο λοιμώξεων στα παιδιά
Επόμενο άρθροΔωρεάν προγράμματα εκμάθησης capoeira στον δήμο Αθηναίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.