Βρήκαν “ορφανή” χασισοφυτεία με 233 δενδρύλλια στην Καλαμάτα

0

xasis

Επί μέρες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν στήσει καρτέρι σε δασική περιοχή του δήμου Καλαμάτας, όπου είχαν εντοπίσει μια μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούνταν σε χώρο ο οποίος είχε εκχερσωθεί διαμορφωθεί ειδικά για να κρύβει τα δενδρύλλια από τα «αδιάκριτα» βλέμματα.

Όμως, φαίνεται πως οι χασισοκαλλιεργητές αντιλήφθηκαν την ενέδρα που είχε στηθεί και απέφυγαν να εμφανιστούν. Έτσι, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση για το ξερίζωμα της χασισοφυτείας που αριθμούσε 233 δενδρύλλια φυτεμένα μέσα σε κουτιά προβλάστησης. Στο χώρο βρέθηκε και πλήρης εξοπλισμός για την καλλιέργεια, που κατασχέθηκε και εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αυτών που καλλιεργούσαν τη φυτεία βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά προς το παρόν σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αγνώστων για καλλιέργεια ναρκωτικών, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΔιάσημος Ελληνας ηθοποιός και πρώην ζεν πρεμιέ πασχίζει να ζήσει με αξιοπρέπεια
Επόμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Fx-news (Απρίλιος)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.