Live ΤΩΡΑ η κρίσιμη συζήτηση-ενημέρωση του κ. Τσίπρα στη Βουλή για τις τελευταίες εξελίξεις

0

654644564Την ευκαιρία να ενημερώσει τον κοινοβούλιο για την εξέλιξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει απόψε με επίκεντρο τη συμφωνία κυβέρνησης-εταίρων για παράταση της δανειακής σύμβασης.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί υπό τους όρους του άρθρου 142 Α του Κανονισμού της Βουλής, που αναφέρεται στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού ενώπιον του Σώματος. Θεωρητικά δηλαδή ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να προβεί σε ανακοινώσεις που θα αφορούν την εξέλιξη των συνομιλίων. Στην πράξη όμως, τέτοιου είδους συζητήσεις αναλώνονται σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις, θυμίζοντας «μίνι» προ ημερησίας διατάξεως διαδικασίες.

Δείτε Ζωντανά από το κανάλι της βουλής τη συνεδρίαση:

Προηγούμενο άρθροΚατασκευή νέου 3ου Γυμν.-Λυκείου: ΟΛΟΙ στο 3ο Λύκειο την Τετάρτη (1/04)!
Επόμενο άρθροΓήπεδo ΑΕΚ: “Δεν απορρίφθηκε η προσφυγή του Δήμου Φ.Χ.”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.