Μητέρα κακοποιούσε την 11χρονη κόρη της

0

kakopoiisi

Μητέρα κακοποίησε την 11χρονη κόρη της στη Λέσβο και συνελήφθη μετά την αναφορά που έκανε στην αστυνομία η διευθύντρια του σχολείου όπου πηγαίνει η μικρή μαθήτρια.

Η 39χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και των σωματικών βλαβών και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ το κοριτσάκι, που επέστρεψε στο σπίτι του, παρακολουθείται και υποστηρίζεται από ψυχολόγο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Λέσβου.

Η 11χρονη πήγε την περασμένη Παρασκευή στο σχολείο της στη Μυτιλήνη με μώλωπες στο πρόσωπο και στα χέρια και όταν η δασκάλα τη ρώτησε τι είχε συμβεί είπε ότι τη χτύπησε η μητέρα της. Η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου ειδοποίησε τις Αρχές και αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τη μητέρα.

Ο εισαγγελέας ζήτησε τη συνδρομή ιατροδικαστή για να εξεταστεί το παιδί, ενώ η αστυνομία ερευνά αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό ή αν η μητέρα, που είναι ελληνικής καταγωγής -ο πατέρας του είναι Αλβανός- το έχει κακοποιήσει και άλλες φορές.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Επόμενο άρθροO Nick Cave συνεργάζεται με τον Ψαραντώνη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.