Δ.Φ.Χ.: Ημερίδα Παρουσίασης των Δράσεων του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

8797897Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και η Α.Σ. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (εταίροι: STRATEGY AND COMMUNICATION ADVISORS ΕΠΕ Σύμβουλοι Στρατηγικού Σχεδιασμού, Δήμος Μεταμόρφωσης Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Ελλάδας – ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξης, 01 Πληροφορική – Εκπαιδευτική Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Εκπαίδευσης., Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΕ), σας προσκαλούν στην Ημερίδα Παρουσίασης των Δράσεων του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκεύη 27/3/2015 και ώρα 12.00 , Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας – 1ος όροφος, Νίκου Τρυπιά 45, Ν. Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Η Ημερίδα έχει ως στόχο την παρουσίαση της εξέλιξης των δράσεων του έργου ,την πληροφόρηση σε θέματα απασχόλησης & επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη συνεργασιών στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου.

 12

Προηγούμενο άρθροΑυτοκτόνησε ο πιλότος του μοιραίου Αirbus;;;
Επόμενο άρθροAirbus: Και επίσημα… ο συγκυβερνήτης “έριξε” το αεροσκάφος – Αυτοκτονία ή τρομοκρατική ενέργεια;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.