Γήπεδο ΑΕΚ: Την Παρασκευή εκδικάζεται η προσφυγή στο ΣτΕ

1

ghpedo-aek-synvoylio-ths-epikrateiasΤην Παρασκευή (06/03) στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα εκδικασθεί η προσφυγή του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και των 17 πολιτών, κατά του νόμου που παραχωρεί στην ΑΕΚ έκταση 2,5 στρ. από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου της.

Η απόφαση του ΣτΕ που θα ανακοινωθεί λίγες μέρες μετά την δίκη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο του μεγάλου θέματος του γηπέδου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η ένσταση, η ΑΕΚ θα προχωρήσει κανονικά τις διαδικασίες για την έκδοση της άδειας κατασκευής της “Αγιά Σοφιάς” και φυσικά την κατασκευή του. Σε αντίθετη περίπτωση, η ΑΕΚ θα πρέπει να προσαρμόσει τα σχέδια του γηπέδου στα νέα δεδομένα με ότι αυτό συνεπάγεται ή να παγώσει την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως και να έχει, η απόφαση του ΣτΕ θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις του μεγάλου θέματος του γηπέδου στην πόλη μας…

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Ανανέωση της λίστας Απόρων – Δικαιολογητικά
Επόμενο άρθροΠανούσης: Ανακάλεσα τη διαταγή – Ζητήθηκαν παραιτήσεις (έγγραφο διαταγής)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.