Αμαλιάδα: Εστειλε στο νοσοκομείο τον συγχωριανό του για τα κτήματα

0

kthmata

Σε κακή κατάσταση, αλλά ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αμαλιάδας ένας 58χρονος αγρότης που ξυλοκοπήθηκε με ανεξήγητη αγριότητα από έναν συγχωριανό του με τον οποίο έχει χρόνιες κτηματικές διαφορές.

Δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν έντονα όταν συναντήθηκαν στην περιοχή Χελμόλακκα όπου και οι δύο διατηρούν κτήματα τα οποία συνορεύουν και ο ένας διεκδικεί από τον άλλο εκτάσεις. Αρχικά, ο 44χρονος δράστης εξύβρισε το θύμα, στη συνέχεια όμως του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει αλύπητα με γροθιές και κλωτσιές!

Αμέσως μετά, ο 44χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από τους αστυνομικούς στους οποίους κατήγγειλε την επίθεση ο 58χρονος από την περιοχή του Καρδαμά, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ωστόσο, παρά τις έρευνες, τα ίχνη του έχουν χαθεί.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθρο25η Μαρτίου|Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων
Επόμενο άρθρο25η Μαρτίου|Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ-Νο2 από την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.