Τροχαίο στην Βουλή λίγο πριν την ορκωμοσία με αυτοκίνητο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

0

ImageHandlerΜε ευτράπελα ξεκίνησε η ορκωμοσία της νέας Βουλής. Οι εκπρόσωποι του ελληνικού Κοινοβουλίου, όπως τους επέλεξε ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς στη Βουλή, προκειμένου να ορκιστούν στα νέα τους καθήκοντα.

Κάποιος, όμως, φαίνεται πως ήταν πολύ βιαστικός και απρόσεκτος. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, έπεσε πάνω σε μαρμάρινο στύλο στο προαύλιο της Βουλής, με αποτέλεσμα να φύγει ο προφυλακτήρας του οχήματος.

Ο οδηγός φαίνεται πως δεν πρόσεξε και έτσι στο δρόμο για τη Βουλή παρέσυρε τον στύλο. Ευτυχώς, οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.

trox5

trox4

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟι εκδηλώσεις της “Στρούγκας”
Επόμενο άρθροΝεκρός Έλληνας πλοίαρχος μετά από επίθεση πειρατών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.