Τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο νέους στη Χαλκιδική – Σε ένδειξη πένθους κλειστά τα σχολεία στην Αρναία

0

newego_LARGE_t_1101_54118175Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο 4,1 χλμ. της επαρχιακής οδού Μεγάλης Παναγιάς – Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη.

Νεκροί ανασύρθηκαν ένας 22χρονος και μία 19χρονη, ενώ οι υπόλοιποι τρεις επιβαίνοντες, 19 ετών μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αρναίας καθώς και στο ΕΠΑΛ Αρναίας, μετά το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Μ. Παναγίας – Παλαιοχωρίου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι -μία 19χρονη κι ένας 22χρονος- και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις.

Ο Δήμος Αριστοτέλης έλαβε την παραπάνω απόφαση, ύστερα από έκκληση των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων της Αρναίας και σε συνεννόηση με την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ένδειξη πένθους.

Βάσει της ίδιας απόφασης, τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά προκειμένου οι μαθητές μπορούν να μεταβούν στις νεκρώσιμες ακολουθίες των δύο άτυχων νέων.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Φ.Χ. “ψάχνει” ειδικό σύμβουλο Τύπου & δημοσίων σχέσεων…
Επόμενο άρθρο“Φωτογραφία ή Selfie”;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.