Μετά την Kim Kardashian τώρα και η μικρή της αδερφή ποζάρει τόπλες

0

ImageHandler (4)Τα βήματα της μεγάλης της αδερφής, Kim Kardashian, φαίνεται πως ακολουθεί η Kendall Jenner, η οποία φωτογραφήθηκε τόπλες για το νέο τεύχος του περιοδικού «LOVE».

Στο ίδιο τεύχος, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου, ποζάρει, ωστόσο, γυμνή και η Kim, σε μια φωτογράφηση για την Prada.

Όμως, το παράξενο με την παρακάτω εικόνα του 19χρονου μοντέλου είναι πως το σώμα της Kendall φαίνεται αρκετά «πειραγμένο» και όπως σχολιάζουν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, το στήθος της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά θυμίζει περισσότερο τις χυμώδεις καμπύλες της αδερφής της.

H Kendall

kendal naked df

… και η Kim

kin naked lovse e

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΠοιοι μποϊκοτάρουν τις “50 αποχρώσεις του γκρι”
Επόμενο άρθροΆρης Βασιλόπουλος: «Εγώ θέλω. Ο Μελισσανίδης δεν ξέρω αν μπορεί να φτιάξει το γήπεδο»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.