Μέχρι πότε η αφρικανική σκόνη θα μας «πνίγει»;;;

0
image
Νέα Φιλαδέλφεια: η αφρικανική άμμος έκρυψε τον ήλιο...

Σε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα υποδέχτηκε η χώρα τον Φεβρουάριο. Ο ήλιος προσπαθεί να ξεπροβάλλει, ωστόσο η αφρικανική σκόνη, έχει καλύψει τα πάντα και έχει περιορίσει κατά πολύ την ορατότητα.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική σε πολλά μέρη της χώρας και όπως φαίνεται και στον χάρτη που ακολουθεί η σκόνη έχει σκεπάσει όλη την Ελλάδα.

image

Πάντως από τη Δευτέρα το μεσημέρι αναμένεται να διαλυθεί το πέπλο της σκόνης στην Αττική, ωστόσο θα παραμείνει στο ανατολικό Αιγαίο μέχρι την Τρίτη. Επίσης, αναμένεται πρόσκαιρη πτώση της έντασης των ανέμων την Τρίτη, αν και δεν θα εξασθενήσουν ουσιαστικά, καθώς την Τετάρτη αναμένεται οι ισχυροί νοτιάδες να κάνουν την επανεμφάνισή τους…

image
Νέα Φιλαδέλφεια...
Προηγούμενο άρθροΟι Πελοποννήσιοι Ν.Φ. κόβουν την πίτα τους
Επόμενο άρθροΠροσοχή! Συστάσεις για την προστασία του πληθυσμού από την αφρικανική σκόνη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.