Απίστευτοι διάλογοι στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου και Λεξιλόγιο πεζοδρομίου από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο..

Κάθε άλλο παρά κολακευτικοί διάλογοι με “γαλλικά” και απίστευτες βωμολοχίες στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου. Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος συγκρούστηκε διαδοχικά με τον πρώην Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη, το σύμβουλο των Δρόμων Συνεργασίας, Νίκο Κανελλή αλλά και τη δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη!

Ο κ. Μπέος έδωσε… ρεσιτάλ. Χαρακτηριστικός είναι ο διόλου πολιτισμένος διάλογος που είχε με τη δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη.

Η κα. Κοκκινάκη στη στιχομυθία που είχαν δήλωσε “χοντρή” και απαντώντας σε υπονοούμενο του κ. Μπέου είπε ότι κάνει πολύ ωραίο σεξ.

“Πώς γίνεται μια χοντρή να κάνει ωραίο σεξ;” αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Βόλου, με την δημοτική σύμβουλο να δίνει πληρωμένη απάντηση: “Ρώτα τη γυναίκα σου”.

“Θα σε έλεγα καρ…. αλλά και αυτές έχουν κάποια αξία!”, της απάντησε.

Δείτε το απίστευτο βίντεο του Θεσσαλία Tv:

 

Προηγούμενο άρθροΛευκός καρχαρίας στα ρηχά της παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων
Επόμενο άρθροΚεραυνός χτύπησε αεροπλάνο της Aegean κατά την πτήση Χανιά – Αθήνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.