Παραιτήθηκε ο Ζαμπετάκης!

0

zaΤην παραίτηση του έδωσε στην παράταξη “Δύναμη Πολιτών” ο εν δυνάμει Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζαμπετάκης (2ος επιλαχόντας δημ. σύμβουλος και θα αναλάμβανε μέσα στην πενταετία). Μετά τα τελευταία γεγονότα με την προσφυγή του ιδίου και άλλων 17 κατά του γηπέδου της ΑΕΚ και την οριστική ρήξη του με την παράταξη, η παραίτηση του ήταν αναμενόμενη…

H επιστολή παραίτησης:

Προς κ. Άρη Βασιλόπουλο

Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

και επικεφαλής της “Δύναμης Πολιτών”

Νέα Φιλαδέλφεια, 15.12.2014

 

Αγαπητέ Άρη,

στο ερώτημα γιατί συμμετείχα στη “Δύναμη Πολιτών” στις εκλογές του περασμένου Μάη είχα απαντήσει ως εξής:

«Πόσο αξίζει ένα χαμόγελο ενός παιδιού που βλέπει να φυτρώνει ένα σποράκι; Πόσο κοστίζει ένα δέντρο που χάνεται στο Άλσος μας; Πόσο μάς ενοχλούν οι δημόσιες σχέσεις, το δήθεν και το θεαθήναι; Συμμετέχω για πρώτη φορά σε Δημοτικές Εκλογές με την επίγνωση ότι για να αλλάξει κάτι μεγάλο, πρέπει να αλλάξει κάτι μικρό. Δεν έχω ψευδαισθήσεις (αυτές τις είχα ίσως ως Υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας το 2009). Το τοπικό (π.χ. κομποστοποίηση οικιακών απορριμμάτων και αξιοποίηση του κομπόστ σε σχολικά θερμοκήπια) μπορεί να γίνει παγκόσμιο. Έτσι, η Πόλη μας μπορεί να αρχίσει και πάλι να πρωτοπορεί! Συμμετέχω γιατί δεν αντέχω άλλο την γκρίνια και τον μηδενισμό. Και η πρόκληση είναι να πείσουμε τον απλό Πολίτη πως αξίζει τον κόπο να αφιερώσουμε λίγες σταλιές χρόνου και ικμάδας για όλους».

Οι λέξεις αυτές ισχύουν και σήμερα στο ακέραιο!

Σου εύχομαι να ξαναδιαβάσεις, χωρίς εξωγενείς επιρροές, το πρόγραμμα περιβάλλοντος που καταθέσαμε στην κρίση του λαού στην Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα τον Μάη του 2014!

Προκειμένου να συνεχίσω να υπηρετώ, αδιαπραγμάτευτα, τις αρχές μου για την προστασία του περιβάλλοντος και του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη “Δύναμη Πολιτών”.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις συνδημότισες και τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές Εκλογές του 2014!

Θα ξαναβρεθούμε στους αγώνες για την πόλη μας!

 Γιάννης Ζαμπετάκης

Επίκουρος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Αθηνών

και β’ επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος της «Δύναμης Πολιτών»

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο γλέντι του Συνδέσμου Μικρασιατών Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΣοκ! 11χρονη γέννησε κοριτσάκι στο Ηράκλειο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.