Οι Κούκλες του σεξ…

0

653245345Οι πλαστικές κούκλες που χρησιμοποιούνται για την σεξουαλική ανακούφιση έχουν εφευρεθεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Οι “λαστιχένιες” κυρίες ήταν πέρα για πέρα ψεύτικες. Από ένα μίλι μακριά μπορείς να καταλάβεις ότι είναι … από πλαστικό.

Όλα αυτά μέχρι τη δημιουργία του πρότζεκτ της 43χρονης φωτογράφου από τη Νέα Υόρκη η οποία δίνει στα παιχνίδια του σεξ “ανθρώπινη” μορφη.

253252Η φωτογράφος έχει στη συλλογή της 12 κούκλες οι οποίες κοστίζουν περίπου 4.000 λίρες η κάθε μια και είναι ντυμένες-βαμμένες για φωτογράφηση μόδας.

Η 43χρονη ονόμασε τη συλλογή «Average Americans» για να αποδείξει ότι ο καθένας θα μπορούσε να πάθει μανία με τα πλαστικά μανεκέν του σεξ, όταν είναι τόσο όμορφα.

ΜΕΣΩhuffingtonpost.gr
ΠΗΓΗdailymail.co.uk
Προηγούμενο άρθροΜητέρα κανίβαλος προσπάθησε να φάει το νεογέννητό της! (photos)
Επόμενο άρθροΔεκέμβρης στην “ΟΑΣΗ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.