798987UNDERCOVER VALENTINES -Going Back To The Roots

Την Τετάρτη 19 Νοέμβρη στις 10.00 το βράδυ, στο γνωστό σε όλους μας B-KOUTI Art Bar (Ν. Τρυπιά 33-35 & Βρυούλων 20, Ν. ΦιλαδέλφειαΚρατήσεις: 210.2527337, 6976.61000), η τραγουδίστρια Ελένη Βαλεντή, μια από τις πιο εκφραστικές φωνές της ελληνικής τζαζ σκηνής και όχι μόνο, συναντά τους  εξαιρετικούς μουσικούς Μάριο Βαληνάκη στο σαξόφωνο, Κώστα Γιαξόγλου στο πιάνο, Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο και Χρήστο Κωνσταντινίδη  στα τύμπανα.

  Οι Undercover Valentines αποτελούν το νέο project αυτής της έμπειρης και δυναμικής μουσικής ομάδας που στηρίζεται στην ερμηνεία των γνωστών “covers”-διασκευών από γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της soul της funk και της pop. Το υλικό προέρχεται από την πλούσια παράδοση της Αφροαμερικάνικης Μουσικής όπως διαμορφώθηκε τις χρυσές δεκαετίες  του ’60, του ’70 και αργότερα, αλλά και όποιον αυτή επηρρέασε. Τραγούδια και ρυθμοί που ανεβάζουν τη διάθεση και χρωματίζουν ευχάριστα την ατμόσφαιρα.

Ray Charles, Stevie Wonder, Jackson 5, αλλά και Amy Winehouse και Adele είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες οι οποίοι απαρτίζουν το πρόγραμμα των Undercover Valentines.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από…
Επόμενο άρθροNon Paper με “μαχαιριές” Δούρου σε δημάρχους για τα σκουπίδια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.