Τα Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF111111ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ –ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ( αήττητοι ) ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ .

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΟ <<ΠΕΡΑΝ >>
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ –ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΣΧΑ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 27-16.Μεγάλη νίκη του Ιωνικού ΑΣ επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου(Α2 Εθνική ) με 27-16 τέρματα στα πλαίσια της Β φάσης του Κυπέλλου ΕΣΧΑ μετα από πολύ καλή εμφάνιση.Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα του Σπύρου Μπαλωμένου περνά στην 3η φάση. Στον επαναληπτικό αγώνα του Κερατσινίου τα 9 τέρματα διαφορά δίνουν ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του Ιωνικού ΑΣ .Η απόδοσης της νεανικής ομάδας του Ιωνικού ΑΣ κυμάνθηκε σε πολύ ψηλά επίπεδα και με την άριστη φυσική τους κατάσταση επικράτησαν σε όλους του τομείς επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου.
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 26-26(5η αγωνιστική ) Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας η ομάδα του Ιωνικού ΑΣ παραχώρησε ισοπαλία στην έμπειρη ομάδα του Άρη Νίκαιας με 26-26 .Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήτανε οι πολύ καλές και εύστοχες επιθέσεις και των δύο ομάδων .Την Τετάρτη 19/11/2014 στον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου το μεγάλο Ντέρμπυ της κατηγορίας μεταξύ του πρωτοπόρου Πανελληνίου και του Ιωνικού ΑΣ
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ 4η αγωνιστική –ΑΚΖ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1-3 σετ (25-22,17-25,19-25,23-25) 4η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Ιωνικού ΑΣ ,νίκησε στην πολύ δύσκολη έδρα του Ζωγράφου την τοπική ομάδα με 1-3 σετ μετά από εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση.Η ομάδα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου αναρριχήθηκε στην 1η θέση ισόβαθμη με την ομάδα της Νέας Μάκρης με 11 βαθμούς , σετ 12-4 ( ΙΑΣ )και 12-3 ( Ν.Μ )
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ-Α.Ο ΤΡΑΧΩΝΕΣ 3-0 (25-21,25-15,25-14) .Με σοβαρότητα και πάθος οι Γυναίκες του Ιωνικού ΑΣ πέτυχαν πολύ σημαντική νίκη επί της ομάδας του Α.Ο Τραχώνων με 3-0 σετ .Η ομάδα του Αθανάσιου Θανέλλα ήταν κυρίαρχη πάνω στο φιλέ και με πολύ λίγα λάθη έφτασε σχετικά εύκολα στην σπουδαία νίκη. Απολογισμός της ομάδας του Ιωνικού ΑΣ την 5η αγωνιστική είναι 4 νίκες 1 ήττα με 12 βαθμούς.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ –ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ -ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 73-66 (38-32) Πάλεψαν οι <<πιτσιρικάδες.>> του Ιωνικού ΑΣ στον Άγιο Δημήτριο με τον πρωτοπόρο και αήττητο Κρόνο και τελικά υπέκυψαν με 73-66

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ( αγωνιστικής περιόδου 2014 -2015 )Πραγματικός οργασμός παρατηρείται σε όλες τις υποδομές των τμημάτων με μια σωστή και παραγωγική δουλειά από όλους τους υπεύθυνους, προπονητές και εφόρους .
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΓΟΡΙΩΝ – Συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ με τις ομάδες ΜΙΝΙ ,ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ,ΠΑΙΔΩΝ ,ΕΦΗΒΩΝ. Κάθε χρόνο διεκδικούν την είσοδο τους στα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν.Εχουν πολύ μεγάλες Πανελλήνιες διακρίσεις ( χρυσά ,ασημένια, αργυρά μετάλια ) Έφορος των τμημάτων είναι η Άννα Δημουλιάννου
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ –Συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ της ΕΣΚΑ .Τα αποτελέσματα της Παιδικής ομάδας δεν έχουν μέχρι τώρα ικανοποιήσει,αντίθετα η Εφηβική ομάδα είναι εκείνη που δίνει αισιοδοξία για το μέλλον του τμήματος .Οι Έφηβοι είναι πλαισιωμένοι με πολύ αξιόλογους και ταλαντούχους παίκτες πού αγωνίζονται με επιτυχία και με την Α ομάδα Ανδρών. Προπονητής είναι ο Βερζαμάνης Παναγιώτης με εφόρους τους Δημήτρη Τσετκίν και Νίκο Σοφιανό.
ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ –Συμμετέχει στο πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της ΕΣΠΑΑ με αξιόλογη κάθε χρόνο πορεία Προπονητής ο Αλκης Μπέλλος .Έφοροι ο Χρήστος Σύλλας και η Λούση Σύλλα.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Κορασίδων αλλά και Παγκορασίδων της ΕΣΚΑ .Τις περισσότερες φορές προκρίνονται στην Β Φάση των αγώνων Προπονήτριες οι Μαυροειδή Γεωργια,Ανδρεοπούλου Κατερίνα.
Όλα τα παραπάνω αγωνιστικά τμήματα ,έχουν και τμήματα αρχαρίων- προμίνι- μίνι που συμμετέχουν σε ανεπίσημους αγώνες και τουρνουά .

Στις 19/12/2014 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 21.30 η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ PERAN –PERAN ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 20 NEA XAΛΚΗΔΟΝΑ

Προηγούμενο άρθροΝίκη Αττάλου – Ισοπαλία Χαλκηδονικού…
Επόμενο άρθροΕπιστολή προς το Δήμαρχο Α. Βασιλόπουλο για το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.