Συνάντηση Δήμου Φ.Χ. με Διευθύνοντα Σύμβουλο Κτιριακών Υποδομών για 1ο Δημοτικό και…

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

page-spathari

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου η συνάντηση του Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλου, συνεργατών του, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας και της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε, κ. Ηρακλή Δρούλια.

Εκ μέρος του Δήμου ετέθη ως πρώτο και κατεπείγον θέμα η πορεία των ενεργειών για τη ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας. Στη συνέχεια τέθηκε το ζήτημα της κατασκευής νέων αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έλλειψη αυτή, η ανέγερση του 3ου Γυμνασίου- Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και οι απαιτούμενες επισκευές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν σε θετική κατεύθυνση, καθώς ενημερωθήκαμε πως τον Φεβρουάριο του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να οριστεί η ήμερα δημοπράτησης του έργου της ανέγερσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ έως τον Μάρτιο του 2015 και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής θα έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου. Ο διευθύνων σύμβουλος μας διαβεβαίωσε, παράλληλα, πως άμεσα θα πραγματοποιηθούν τόσο η κατασκευή των νέων αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο, όσο και όλες οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο από την πρόσφατη πλημμύρα.

Προηγούμενο άρθροΠλήρη άγνοια δηλώνει ο δήμαρχος Α.Βασιλόπουλος για την προσφυγή στο ΣτΕ
Επόμενο άρθροΠαιδιά σε κλουβιά στα Λεχαινά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.