“Ολο το Άλσος Γήπεδο” στα δημοτικά κτήρια…

0

Στο ρεπορτάζ του Fx με τίτλο «Μόνο Άλσος» στα δημοτικά κτήρια… είχαμε γράψει:

“Μετά το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας και στο Πνευματικό κέντρο της πόλης γράφτηκε στον τοίχο το σύνθημα «Μόνο Άλσος». Το συγκεκριμένο σύνθημα προφανώς γράφτηκε ως αντίδραση στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ και στην παραχώρηση έκτασης του άλσους για αυτό το σκοπό. Δικαίωμα του καθενός είναι να διαφωνεί ή να συμφωνεί με το θέμα, αλλά νομίζουμε ότι οι τοίχοι των δημοτικών κτηρίων δεν φταίνε σε τίποτα. Είτε γράφονται συνθήματα από τους ΜΕΝ είτε από τους ΔΕΝ. Μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα φέρνουν. Στον απλό καθημερινό δημότη (η μεγάλη πλειοψηφία), μόνο αποστροφή δημιουργούν…”

Και ήρθε η απάντηση-αντίδραση

Στο σύνθημα “Μόνο Άλσος” στο δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, προστέθηκαν κάποιες λέξεις και άλλαξε το “περιεχόμενο”… σε “ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΓΗΠΕΔΟ” με υπογραφή “ΑΕΚ”…

Δείτε στη φωτογραφία τις “αλλαγές”... με την ευχή μας να σταματήσει αυτό το “παιχνίδι” που μόνο κακό κάνει και στις δύο πλευρές, αλλά πολύ περισσότερο στη πλειοψηφία των δημοτών!

olotto-alsos-ghpedo-dhmarxeio-nea-filadelfeia (1)

 

Προηγούμενο άρθροΣωματοφύλακες για παιδιά, έξω από σχολεία;
Επόμενο άρθροΚορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.