Νέα Φιλαδέλφεια-Βίντεο: Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί!

0

Μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου, σε Νέα Ιωνία- Μεταμόρφωση & Νέα Φιλαδέλφεια, για τον εντοπισμό μοτοσυκλετιστή του οποίου ο συνεργός πυροβόλησε την ώρα που αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν για να τους κάνουν έλεγχο.

Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες να κινείται ύποπτα στην γέφυρα Αναγεννήσεως στη Νέα Ιωνία προς Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας, στην θέα των αστυνομικών που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα.

Τη στιγμή όμως που ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγουν από το σημείο, ο συνοδηγός έπεσε κάτω από την γέφυρα της οδού Αναγεννήσεως η οποία οδηγεί στην οδό Σοφούλη (Νέα Φιλαδέλφεια) με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας ο οποίος και διέφυγε, δεν έχει αποδόσει, μέχρι στιγμής, καρπούς. Ο συλληφθείς είναι Έλληνας, νεαρής ηλικίας, και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για ανάκριση…

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ: Ο νέος Μητροπολίτης Γαβριήλ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Παναγίτσα)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Έγινε η προσφυγή στο ΣτΕ – Λεπτομέρειες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.