Μετά τις νίκες της Κυριακής… έρχεται το μεγάλο ντέρμπι της Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας!

0

attalos-xalkidonikos1-690x3881Με νίκες προθερμάνθηκαν… για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσά τους οι ποδοσφαιρικές ομάδες του δήμου μας…

Ο ΑΟΝΦ Ατταλος κέρδισε εύκολα εντός έδρας την Θύελλα Περιστερίου με 4-0. Σκόρερ οι, Χαλιλάϊ, Λώλος, Μαυρομμάτης και Μπίρης (αυτογκόλ).

Με ανατροπή ο Α.Π.Ο. Χαλκηδονικός κατάφερε να επιβληθεί της Νέας Σμύρνης εκτός έδρας με 2-1. Τα γκολ της νίκης οι, Λεβέντης & Δέλης.

Την Κυριακή (30/11) στις 3.00μμ στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο μεγάλο ντέρμπι των δυο πόλεων που αποτελούν τον δήμο μας (Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας). Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά όπως βλέπεται και στην βαθμολογία:

5645486

 

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση εκδηλώσεων από την “Οαση”
Επόμενο άρθροΒίντεο: Ο Α.Βασιλόπουλος απαντά για τη «Κατεδάφιση της Στρούγκας»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.