Κρύβονται οι γονείς της μετά την προκλητική εμφάνιση! (photos-video)

0

7234295_90128d9949c330a048cf55f4366e998b_qH Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Μπλεόνα Κβερέτα, αποκαλούμενη και «Μαντόνα της Αλβανίας» κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με το «φόρεμα» το οποίο φόρεσε στα American Music Awards, καθώς το διχτυωτό ρούχο δεν έκρυβε απολύτως τίποτε.

Τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η «τσίτσιδη» εμφάνιση, έχουν προκαλέσει πρόβλημα στους γονείς της, οι οποίοι ντρέπονται να εμφανιστούν στην συντηρητικών αρχών κοινωνία της πόλης τους.

https://www.youtube.com/watch?v=obk4JDJfLm0

Αυτό αποκάλυψε η ίδια η Μπλεόνα, που εξήγησε πως ο πατέρας και η μητέρα της ντράπηκαν τόσο πολύ από αυτό που είδαν, ώστε να μην θέλουν να βγουν από το σπίτι τους!
Η τραγουδίστρια όμως δεν πτοείται από αυτό. Φέρεται μάλιστα να είπε στους γονείς της: «Είναι καλό αυτό που συνέβη! Εμπιστευτείτε με!».

Και επειδή την απασχόλησε ίσως περισσότερο από την γνώμη των γονέων της τα σχόλια που έγιναν στα social media για το «φόρεμά» της, καθώς ειπώθηκε ότι ήταν … αγνώστου σχεδιαστή, διευκρίνισε πως πρόκειται για μια haute-couture δημιουργία, δια χειρός Shahla Dorriz, το οποίο «ράφτηκε» πάνω της, κάτι που πήρε περισσότερες από πέντε ώρες!

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθρο“Καρκινογόνα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα”
Επόμενο άρθροΧαλκηδονικός vs ΑΟΝΦ Άτταλος – Όλα έτοιμα για το Ντέρμπι του Δήμου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.