Απλά… Ιωάννα Σουλιώτη – Μνήμες 90’s! (photos)

0

ioanna-soulioti (12)Έχει κερδίσει τους τίτλους Μις Μεσόγειος 1990, Look of the Year 1992 και Hawaian Tropic. Το modeling ήταν ένας τρόπος να βγάλει το χαρτζιλίκι της όσο ολοκλήρωνε τις σπουδές της σε σχέδιο μόδας και styling, ενώ ταυτόχρονα, μέσα σε όλα αυτά, είχε κάνει για ένα χρόνο και σπουδές υποκριτικής.

Aπό κοντά η Ιωάννα, τότε στα πρώτα βήματά της, ήταν όντως εντυπωσιακή. 180 εκατοστά ψηλόλιγνης ομορφιάς. Αέρινη και, ταυτόχρονα, επιβλητική. Άκρως ποθητή, αλλά όχι προσιτή.

Η ουσία είναι ότι η Ιωάννα ήρθε, έκανε αίσθηση και μετά μας είπε αντίο προκειμένου να γίνει διαδοχικά σύζυγος εκδότη, σύμβουλος μόδας σε περιοδικά, μάνα, συμπαρουσιάστρια του Νίκου Παπαδάκη στο Life & Style, συγγραφέας και, πιο πρόσφατα, Real Housewive of Athens.

Δεν διαφοροποιούμαι σε τίποτα από την κυρία που μένει στο χωριό. Δηλαδή, επειδή μένω στην Εκάλη, δεν είμαι καλή νοικοκυρά και είναι καλύτερη από εμένα όποια μένει στην επαρχία; Αν είναι δυνατό. Είμαι η καλύτερη νοικοκυρά της περιοχής μου. Με θεωρώ πολύ καλό πρότυπο για την ελληνική κοινωνία, για πολλούς λόγους. Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα, έμαθα από πολύ μικρή να είμαι ανεξάρτητη και να εκτιμώ το πώς βγαίνουν τα χρήματα. Επίσης, οι γονείς μου μου έδωσαν ήθος, αξίες, αρχές και μόρφωση“. είπε σε συνέντευξή της…

Ας κάνουμε μια φωτογραφική αναδρομή:

ΜΕΣΩphotos-sexathens.net/
ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΤΕΛΟΣ τα τεκμήρια!
Επόμενο άρθροΚύμα καταλήψεων στα σχολεία μέσω… Facebook!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.