Την Παρασκευή η εκλογές της Ιεράς συνόδου για την ανάδειξη Μητροπολίτη Ιωνίας – Φιλαδελφείας

0

gavriil11-2

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο από την Ιεραρχία η έκβαση των εκλογικών διαδικασιών για την πλήρωση των μητροπολιτικών θρόνων Μεγάρων, Γρεβενών, καθώς επίσης και του “δικού μας” Ν. Ιωνίας – Φιλαδελφείας, που θα γίνει την Παρασκευή (9/10)

Σημειώνεται ότι γι΄ αυτή τη διαδικασία απαιτούνται δυο ψηφοφορίες. Στην πρώτη, η Ιεραρχία θα ψηφίσει εάν δέχεται το μεταθετό. Εφόσον συμφωνήσουν τα 2/3 της Ιεραρχίας ακολουθεί και δεύτερη ψηφοφορία που αφορά την εκλογή δια μεταθετού, όπου και πάλι απαιτείται ανάλογη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Στη μητρόπολη Ν. Ιωνίας – Φιλαδελφείας ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος αλλά και διάφορες τάσεις των ιεραρχών προκρίνουν την υποψηφιότητα του 38χρονου αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου και επισκόπου Διαυλείας Γαβριήλ, όπως πρώτοι έχετε ενημερωθεί από το Fx-news.gr.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμιος ΤΡΟΜΟΣ – Εκτός ελέγχου η εξάπλωση του Έμπολα…
Επόμενο άρθροΑπό τη Σμύρνης ξεκίνησε το κλάδεμα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.