Κυλικείο Νεκροταφείου: Στο Αυτόφωρο μόνο ο μισθωτής- ελεύθεροι οι αντιδήμαρχοι…

0

4352332Πρίν λίγο σας ενημερώσαμε ότι έκλεισε το κυλικείο με συλλήψεις, στο νεκροταφείο Ν.Φιλαδέλφειας (Κοκ. Μύλος) και ότι ο «μισθωτής» επιχείρησε να λειτουργήσει το κυλικείο με αποτέλεσμα την σύλληψη του και την κράτησή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα ο «μισθωτής»  έκανε μήνυση στους αντιδημάρχους κ.κ. Κουμαριανό & Λάλο και προς στιγμή θεωρήθηκε ότι θα πάνε και εκείνοι στο αυτόφωρο. Λίγο αργότερα όμως διαπιστώθηκε από την υπηρεσία της αστυνομίας ότι δεν μπορούν να πάνε στο αυτόφωρο οι δύο αντιδήμαρχοι, διότι εκτελούσαν το υπηρεσιακό τους καθήκον για τα συμφέροντα του δήμου…

Ο εκμισθωτής του κυλικείου αναμένεται να παραμένει σήμερα στο αστυνομικό τμήμα ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι δύο αντιδήμαρχοι αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι.

 

Προηγούμενο άρθροΈκλεισε το κυλικείο με συλλήψεις, στο νεκροταφείο Ν.Φιλαδέλφειας (Κοκ. Μύλος)
Επόμενο άρθροΣτα ΚΕΠ η αίτηση για ρύθμιση οφειλών σε Δημόσιο και Ταμεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.