Επανάληψη εκλογών και στη Μάνδρα Αττικής…

0

ekloges1_b1Μετά τον Δήμο Καισαριανής, όπου το Εκλογοδικείο ακύρωσε τις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, και οι ψηφοφόροι του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας θα κληθούν και πάλι να ψηφίσουν, αφού το δικαστήριο έκρινε, ότι πρέπει και σε αυτόν τον Δήμο να επαναληφθούν οι Εκλογές.

Συγκεκριμένα, στο Πρωτοδικείο είχαν προσφύγει, τόσο η υποψήφια Δήμαρχος, Ιωάννα Κριεκούκη (Μαζί στη Νέα Πορεία), που υποστηρίχθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ήρθε δεύτερη στην κατάταξη, όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Πανωλιάσκος (Δημοκρατική Συνεργασία), που ανήκει στον προοδευτικό χώρο και είχε καταταγεί τρίτος με ποσοστό 27,72%.

Οι δύο προσφυγές στρέφονταν κατά του επανεκλεγέντος Δημάρχου, Γεωργίου Δρίκου (Νέα Εποχή), ο οποίος υποστηρίχθηκε από την Ν.Δ. και στον Β’ γύρο των εκλογών είχε λάβει ποσοστό 51,88%, ενώ η αντίπαλός του 48,12%.

Το δικαστήριο αποφάσισε οι εκλογές να επαναληφθούν, γιατί τα ψηφοδέλτια του νικητή των εκλογών είχαν άλλο μέγεθος και διαφορετικό σχήμα.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως – Καισαριανή και Μάνδρα-Ειδυλλία – τον τελικό λόγο θα έχει το Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΣε 100 δόσεις τα χρέη σε Εφορία – Ταμεία
Επόμενο άρθροΗ μοιραία 13η βολή & Τα τρία σενάρια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.