“Ελικόπτερο βόμβα” εξερράγη στη Βουλιαγμένη

0

5555Ένα περίεργο περιστατικό σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ., όταν τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο έπεσε στο έδαφος στην οδό Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη και εξερράγη, σύμφωνα με πληροφορίες. Πολύ κοντά βρίσκεται και το σπίτι του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με το διαδικτυακό Έθνος, το περιστατικό συνέβη στις 07.20 το πρωί.

Στην περιοχή έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και ερευνά το περιστατικό, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

Σύμφωνα με το Vimaonline.gr που δημοσιεύει φωτογραφίες από το σημείο, επρόκειτο για βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε ελικόπτερο – κάμερα, το οποίο κάποιος κατηύθυνε προς τον στόχο. Το ρεπορτάζ του site, αναφέρει πως η βόμβα έσκασε σε ύψος 10 μέτρων και τα υπολείμματα του ελικόπτερου εκτοξεύθηκαν σε απόσταση 50 μέτρων.

Σημειώνει πως πριν από ένα περίπου χρόνο στην οδό Ηλέκτρας και Πραξιτέλους είχε σημειωθεί ένοπλη επίθεση σε σπίτι επιχειρηματία.

 

Προηγούμενο άρθροΟι “πιλότοι” της Φιλαδέλφειας…
Επόμενο άρθροΈκλεισε το θέμα: “Δημοτικές παγίδες σκουριάς (Νο1)”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.