Δ.Τ. Δήμου Φ.Χ. για την αποκατάσταση του φωτισμού στον Ιωνικό & μια ερώτηση του Fx!

0

Λάβαμε από τον δήμο Φ.Χ.:

1“Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 με επιτυχία η αποκατάσταση των λαμπτήρων οροφής στο Κλειστό Γυμναστήριο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του ΙΩΝΙΚΟΥ Α.Σ.
Μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής αρχής, η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού και οι ηλεκτρολόγοι του τμήματος ηλεκτροφωτισμού τοποθέτησαν χθες με ειδικό μηχάνημα ανύψωσης 5 καινούριους προβολής οροφής στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου της ομάδας χάντμπολ που ήταν προγραμματισμένος για την ίδια μέρα.”

Ερώτηση Fx-news:

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου “καταλαβαίνουμε” ότι ο “Δήμος Φ.Χ.” έκανε τα πάντα: Ενέργειες, αποκατάσταση, αγορά προβολέων, πληρωμή ανυψωτικού κλπ…

Μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράματα;;;

Μήπως θα έπρεπε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ έστω και ανώνυμα συγκεκριμένο δημότη που προσέφερε (λόγω της αγάπης του στον αθλητισμό) τα περισσότερα από αυτά που αναφέρει το δελτίο τύπου;;;

Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί…

 

 

Προηγούμενο άρθρο“Τελικά ποιος και γιατί κοροϊδεύει τους γονείς και το δημοτικό συμβούλιο;”
Επόμενο άρθρο“ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ”: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις – Δεν είναι στην Λίστα η Ν.Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.