940 παιδόφιλοι… ζουν ανάμεσά μας!!!

0

876543Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους παιδόφιλους στη χώρας μας. Περισσότεροι από 940 Έλληνες έχουν παρακολουθήσει στο διαδίκτυο βιασμούς βρεφών και παιδιών μέχρι οχτώ χρόνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, οι 24 επιστήμονες – χάκερ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούν όλο το 24ωρο τις ανταλλαγές σεσημασμένων αρχείων μέσω του σύγχρονου υπερόπλου CPS.

Πρόκειται για ένα λογισμικό που δείχνει στην αστυνομία πόσα άτομα παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή βιασμούς παιδιών, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί τα στοιχεία τους, την διεύθυνση IP και γενικά τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του παιδόφιλου.

Το νέο σύστημα-υπερόπλο της ΕΛΑΣ κόστισε περίπου 3.000 ευρώ και η αστυνομία το προμηθεύτηκε πριν από περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το CPS κατηγοριοποιεί τους παιδόφιλους που βλέπουν live τα αποτροπιαστικά βίντεο ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών που απεικονίζονται σε αυτά. Έτσι η αστυνομία μπορεί να θέσει προτεραιότητες και στοχεύει τους πιο επικίνδυνους.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο η Δίωξη κατάφερε να συλλάβει 110 παιδόφιλους, ωστόσο οι περισσότεροι είχαν καταφέρει να σβήσουν με ειδικά προγράμματα το παράνομο υλικό από τον υπολογιστή με αποτέλεσμα να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης δήλωσε στην εφημερίδα: “Η πιο δύσκολη ώρα είναι όταν έρχεται αντιμέτωπος με τις πιο αρρωστημένες ορέξεις των παιδόφιλων. Όταν μέσω των πολύ σύγχρονων λογισμικών μας παρακολουθούμε στην οθόνη μας αυτό που βλέπουν εκείνοι στους δικούς τους υπολογιστές.

Δυστυχώς, υπάρχουν Έλληνες που παρακολουθούν online βιασμούς βρεφών. Πληρώνουν συνδρομή σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που λειτουργούν μέσω υποανάπτυκτων χωρών και βλέπουν τέτοια βίντεο.

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους αυτά που παρακολουθούν. Όσα χρόνια και να υπηρετώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν παύω να σοκάρομαι. Ξανά και ξανά”.

Και συνεχίζει: “Οι άνθρωποι αυτοί είναι άρρωστοι. Βλέπουν αυτά τα αποτροπιαστικά βίντεο γιατί δεν μπορούν να βιάζουν παιδιά. Καλύπτουν έτσι το αρρωστημένο πάθος τους. Όσο για το προφίλ τους, είναι άτομα της διπλανής πόρτας από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Από ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο μέχρι γιατρούς, καθηγητές και αρχιμανδρίτες! Πολλοί από αυτούς έχουν οικογένεια και παιδιά”.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: Μουσική εκδήλωση στις 11 Αυγούστου
Επόμενο άρθρο«Δεν απειλείται το Αβατο του Αγίου Ορους»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.