ΚΕΔΕ: Συνεχίστε τον έλεγχο στους υπαλλήλους των Δήμων

0

image

Με αφορμή την επιστολή τουΥπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης& Ηλ. Διακυβέρνησης,ΚυριάκουΜητσοτάκη,προς την ΚΕΔΕ, για τον επανέλεγχο δικαιολογητικών πρόσληψης εργαζομένων στουςΔήμους, η ΚΕΔΕ δηλώνει για ακόμη μία φορά «υπέρ» της διαδικασίας, καταγγέλλοντας,μάλιστα,την παρεμπόδιση αυτής,από εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η ΚΕΔΕ δίνει σταθεράαγώνα για πλήρη διαφάνεια παντού, για απόλυτη τήρησητης νομιμότηταςκαι για δημιουργία προϋποθέσεων καλύτερηςαξιοποίησης τουανθρώπινου δυναμικούτης Τοπικής Αυτοδιοίκησηςμε στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.
Κάθε προσπάθεια που κατοχυρώνει τις παραπάνω αρχές μας βρίσκει ένθερμους συμπαραστάτεςκαι υποστηρικτές γιατί τίποτα δεν έχουμε ούτε πρέπει να αποκρύψουμε.
Γι’ αυτό και παρά το γεγονός ότι ο επανέλεγχος της νομιμότηταςτων προσλήψεων στους Δήμους επιβαρύνει δραματικάτο ολιγάριθμο προσωπικό που διαθέτουμε με επιπρόσθετη γραφειοκρατία,δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με ενέργειες παρεμπόδισης τουεπανέλεγχου, γιατί αφενός μεν ακόμη και οι πιο αστήριχτες υπόνοιες πρέπει να ξεκαθαρίζουν,αφ’ ετέρου κάθε πιθανή έκνομη διαδικασία πρέπει να πατάσσεται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθρο“ΕρχόμαΣτΕ”! Έριξαν φυλλάδια στην Φιλαδέλφεια για το γήπεδο…
Επόμενο άρθροΣΟΚ! Και δεύτερος δάσκαλος συνελήφθη στις Σέρρες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.