“Καμία απόλυση στους Δήμους”!

0

240814193443_3504Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στους Δήμους, μέσω της εθελοντικής έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε «δεν υπάρχει για δήθεν απολύσεις από το Δημόσιο και τους Δήμους από Πολιτικές και Συνδικαλιστικές Παρατάξεις».

Σύμφωνα με τον υπουργό, στόχος του προγράμματος εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας είναι ο εξορθολογισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Δήμων. «Πρώτα είναι οι ανάγκες των δημοτών και μετά των δημοτικών υπαλλήλων. Αυτό είναι καθήκον, τόσο δικό μας, όσο και των Δημάρχων» είπε.

Αναφορικά με το θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών ο κ. Ντινόπουλος ξεκαθάρισε ότι όλο το έκτακτο προσωπικό που έχει προσληφθεί θα είναι στη θέση του. Τέλος για τις 600 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους ΟΤΑ που αναμένονται θα αφορούν υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

Προηγούμενο άρθροΚαταργούνται τα τεκμήρια διαβίωσης το 2015;
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση “Δύναμης Πολιτών” για την ένσταση του κ. Γ. Αράπογλου (νέο)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.