Συγκλονιστική επιστολή-μήνυμα φυλακισμένου originalιστα!

0

Αναδημοσιεύουμε από το aek-live.gr:

AEK-PROSFYGIAΔιαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα του φυλακισμένου αδερφού μας Στέφανου, πριν πάτε απόψε στα Φιλαδέλφεια…

“ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ένας αγώνας τελείωσε,μια πολυήμερη μάχη δόθηκε, η απεργία πείνας που διεξήχθη αυτές τις μέρες σε όλες τις φυλακές ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα αλλά και κάτι επίπονο.

Αδέρφια αυτές τις μέρες με την απεργεία πείνας πόναγε το σώμα μου. Σήμερα θα πονέσει η καρδιά μου, η ψυχή μου. Μην σταθείτε απέναντι ο ένας στον άλλον .Τα συμφέροντα που παίζονται είναι μεγάλα και σαν originalιστας από τη δεκαετία του ’80 απ’όσο θυμάμαι ήμασταν ενάντια στα συμφέροντα και στις επιδιώξεις του εκάστοτε ΛΑΜΟΓΙΟΥ προέδρου (θυμηθείτε ποιος πούλησε στον Τροχανά την ΑΕΚ).

Η πληγή που θα ανοίξει ανάμεσά μας αν υπάρξει σύγκρουση,θα ματώσει πολύ και δε θα επουλώνεται.Σκεφτείτε ότι αυτός που θα είναι απέναντί σας σήμερα δε θα είναι ούτε μπάτσος,ούτε φασίστας,ούτε το αφεντικό σας,ούτε αλλόθρησκος οπαδός.Θα είναι ο φίλος,ο αδερφός, ο συνοπαδός, αυτός που τόσα χρόνια στην κερκίδα, στο δρόμο, στα οδοφράγματα στεκότανε δίπλα σας και μαζί κοιτάγατε μόνο μπροστά. Απομονώστε τους κάγκουρες, τους ανεγκέφαλους και τους ραδιούργους. Πατήστε τα φίδια (φασίστες) στο κεφάλι. Αυτούς που τόσα χρόνια προσπαθούσαν να μπουν ανάμεσά μας. Μην τους δίνεται τροφή να πανηγυρίζουν.

Έχουμε βαδίσει στο ίδιο μονοπάτι του λύκου, έχουμε χορέψει αμέτρητες φορές γύρω από τη φωτιά, έχουμε κάτσει στα ίδια υγρά τσιμέντα της κερκίδας, έχουμε ματώσει και κάθε βράδυ βρισκόμασταν και γελάγαμε. Αδέρφια προσπεράστε τη σημερινή μέρα,ο εχθρός δεν είναι αυτός που θα είναι απέναντί σας σήμερα. Ο πραγματικός εχθρός του λαού της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε πολύ καλά που βρίσκεται: στις επιτηρούμενες από δεκάδες κάμερες θύρες των επισήμων,εκεί όπου ο εκάστοτε πρόεδρος επιθεωρεί το εμπόρευμα που ονομάζει ομάδα του. Εκεί λοιπόν να μεταφέρουμε το πεδίο της αντιπαράθεσης εκκαθαρίζοντας την αγαπημένη μας ομάδα από την κλίκα των κρατικοδίκαιωων καπιταλιστών και των μπάτσων (βλέπε πρώην επιφανή αντιτρομοκρατικάριο) που την πλαισιώνει. Τόσα χρόνια στις κερκίδες και στους δρόμους ας μην τα αφήσουμε να χαθούν.

Στέφανος Αμίλητος
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ORIGINAL
ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ”

ΠΗΓΗaek-live.gr
Προηγούμενο άρθρο“Τρόμος” κατοίκων και καταστηματαρχών για τις σημερινές συγκεντρώσεις!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.