Νέα Φιλαδέλφεια-Συγκεντρώσεις: “Ευτυχώς” ήταν όλα ήρεμα! (Φωτορεπορτάζ)

0

nea-filadelfeia-sygentroseis-rythmistiko (00)“Ευτυχώς” διαψεύθηκαν οι φόβοι μας…

Έγιναν οι δυο ξεχωριστές συγκεντρώσεις την Πέμπτη το απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μία των οπαδών της ΑΕΚ που συγκεντρώθηκαν στην Δεκελείας στο ύψος του μνημείου Μικρασιατών (τρίγωνο) και ή άλλη των αντιεξουσιαστών, αναρχικών, αριστερών εξωκοινοβουλευτικών κλπ, στην πλατεία Πατριάρχου.

Καταρχήν να πούμε ότι οι δύο συγκεντρώσεις δεν ήρθαν σε επαφή. Η αστυνομία τις είχε “κόψει” στα δύο με κλούβες που είχε τοποθετήσει κάθετα στην Δεκελείας.

Επίσης η αίσθηση που μας δόθηκε ήταν ότι δεν υπήρχε διάθεση για σύγκρουση από κανένα από τα δύο μέρη.

Καταρχήν στις 6.30 περίπου η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην Λ. Δεκελείας.

Γύρω στις 7.00μμ με πορεία από την Πατησίων 400-500 άτομα που ήταν κατά του “Ρυθμιστικού” ήρθαν στην πλατεία Πατριάρχου.

Εδώ να σημειώσουμε ότι πολλά από αυτά ήταν προετοιμασμένα… για τα “χειρότερα”! (κράνη, στειλιάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες).

Από τα μεγάφωνα οι εκπρόσωποι των φορέων, εξηγούσαν γιατί το “ρυθμιστικό” θα είναι η “ταφόπλακα” του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, καταφέρθηκαν κατά του Μελισσανίδη τον οποίο κατηγόρησαν ότι “μέ πρόσχημα το γήπεδο της ΑΕΚ εξυπηρετεί τα ιδιοτελή επιχειρηματικά του συμφέροντα θέλοντας να αλώσει την περιοχή κλπ…”

Γύρω στις 8.30μμ, αποχώρησαν όλοι μαζί οργανωμένα με κατεύθυνση την Πατησίων από όπου και ξεκίνησαν.

Το ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες είναι του αναγνώστη μας Θ.Ζ.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΤσάμπα ποτά σε γυναίκες που…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.