Μ. Ρούσσος: “Είμαστε για τον…Μπέο”!

0

royssos-gnomes

Για τον Μπέο και το Μώραλη είμαστε, μην παρεξηγείστε…

Μέχρι εκεί φτάνουμε, τόσο μπορούμε και δεν μας αρμόζει τίποτα περισσότερο και τίποτα καλύτερο…

Εάν βέβαια μας άφηναν τελείως μόνους μας μπορούσαμε και χειρότερα. Σε αυτό μας εμπιστεύομαι…

Συνήθως όμως θα έχουμε από πάνω μας αυτούς που ήταν μέσα ή, τέλος πάντων, αυτούς που έχουν πάρε – δώσε με τους μέσα…

Ασφαλώς η αναφορά γίνεται στα φοβερά αποτελέσματα των πρόσφατων φοβερών εκλογών της φοβερής ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης. Ομολογώ πως μέχρι λίγο πριν τις ανακοινώσεις διατηρούσα μια πολύ μικρή ελπίδα πως μέσα από αυτές τις συγκεκριμένες κάλπες και τη δεδομένη συγκυρία θα ξεπηδούσε μια μεγάλη ανατροπή.

Σκεφτόμουν πως ήρθε η σειρά της γενιάς μου, να ορθώσει το ανάστημά της, να τιμωρήσει τους προηγούμενους και τις μεθοδεύσεις τους, να ενθαρ-ρύνει τους νέους, να προτείνει, να ανοίξει δρόμους, συζητήσεις με πραγματικό κι ενδιαφέρον περιεχόμενο και το πολυδιαφημισμένο πια μήνυμα των εκλογών να είναι τόσο ξεκάθαρο κι αναπάντεχο που να σαστίσουν κι οι πλέον υποψιασμένοι. Ε, και ήρθαν οι φασίστες τρίτοι στις ευρωεκλογές, ενώ στο Βόλο έκαναν τον Μπέο δήμαρχο…

Ξέρετε, δεν μένουν πολλά περιθώρια μετά από αυτό. Όσο κι αν οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σου κλπ κλπ, αφού ο διπλανός σου στο metro πιθανότατα ψηφίζει βαρυποινίτες, τζογαδόρους, φυλακόβιους, οπαδούς, τηλεπαραθυρόβιους και ακόμα –όπως ίσως αποδειχτεί- ηθικούς αυτουργούς δολοφο-νιών, τότε κάτι εξακολουθεί να γίνεται λάθος και πιθανόν να μην διορθώνεται όπως νομίζουμε.

Γιατί τελικά αν περιμένουμε απ’ τις κάλπες, θα χορτάσουμε Μπέο…

Μιχάλης Ρούσσος είναι, Χρηματοοικονομικός και Ασφαλιστικός Σύμβουλος Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και Ινστ. Εκπαίδ. Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου
Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου

 

Προηγούμενο άρθροΤο Φιλαδελφειώτικο Heavy Metal μουσικό συγκρότημα “ERASE” στο Fx!
Επόμενο άρθροΒ-κουτί: Καλοκαιρινά cocktails σε θεατράλε σκηνικό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.