Απίστευτο! 60χρονη ζήτησε φακελάκι 40.000€ από γιατρό!!!

0

654Συλλήψεις γιατρών που ζητούσαν το περίφημο… φακελάκι έχουν γίνει αρκετές. Ωστόσο, στην ιστορία που έρχεται τώρα στο φως οι ρόλοι είναι αντεστραμμένοι. Η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες σε μια ασθενή η οποία εκβίαζε τον γιατρό της ότι αν δεν της δώσει 40.000 ευρώ θα τον διασύρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θεράπων γιατρός της 60χρονης, αφού η θεραπεία της δεν είχε αποτέλεσμα, της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Το αποτέλεσμα και από τον ειδικό χειρουργό δεν ήταν το αναμενόμενο και έτσι η 60χρονη ξεκίνησε τους εκβιασμούς. Αρχικά, τον περασμένο Μάρτιο, προσέγγισε τον γιατρό της και του ζήτησε εκβιαστικά να της καταβάλει αποζημίωση 20.000 ευρώ, προκειμένου να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ. Ο γιατρός υπέκυψε στους εκβιασμούς και κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της ηλικιωμένης το ποσό που του ζητούσε.

Ωστόσο, η 60χρονη δεν αρκέστηκε σε αυτό. Τον περασμένο μήνα επανήλθε και άρχισε να του ζητά ακόμη 20.000 ευρώ προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία. Στην αρνητική απάντηση του γιατρού η ηλικιωμένη άρχισε να απειλεί ότι θα τον καταστρέψει επαγγελματικά.

Ο γιατρός κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Συνέβη κι αυτό -Συνελήφθη 60χρονη ασθενής γιατί εκβίαζε τον γιατρό της -Του ζητούσε 40.000 ευρώ για να μην τον διασύρει στα ΜΜΕ | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/162902#ixzz37BGpgNQ1

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΠροαγωγή μαθητών Α’ & Β’ Λυκείου: Δείτε τι αλλάζει…
Επόμενο άρθροΝέα φανέλα Γερμανίας: Το “κρυφό πολιτικό μήνυμα” που έστειλε στον κόσμο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.