Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα γήπεδα δεν είναι έτοιμα για τους αγώνες

0

873eb3e8742a68da103159c26db43e27_L

Ημέρα της πρεμιέρας του 20ου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία το στάδιο του Νατάλ δεν πήρε το «ΟΚ» από την επιτροπή αυτοψίας, την ώρα που το γήπεδο του Μαναούς μοιάζει με χωράφι!

Από μια κλωστή κρέμεται η διοργάνωση του 20ου Παγκοσμίου Κυπέλλου παραμονή της πρεμιέρας της διοργάνωσης, καθώς τουλάχιστον δυο γήπεδα δεν δείχνουν έτοιμα να φιλοξενήσουν αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής γιορτής!

Συγκεκριμένα, η «Αρένα ντας Ντούνιας» στο Νατάλ δεν πήρε το πράσινο φως από την επιτροπή αυτοψίας, καθώς οι υπεύθυνοι κατασκευής του γηπέδου δεν επέτρεψαν στην ομάδα πυροσβεστών που έχει αναλάβει την εποπτεία των σταδίων να κάνει αυτοψία!

Το συγκεκριμένο γήπεδο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή για να υποδεχθεί τον αγώνα Μεξικό-Καμερούν, ωστόσο όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες, είναι ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνα!

Βοσκοτόπι (!) το «Αρένα ντε Αμαζόνια»

Το «Αρένα ντας Ντούνιας» δεν είναι το μοναδικό γήπεδο που δεν φαίνεται έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο την Τετάρτη δείχνουν τον αγωνιστικό χώρο του «Αρένα ντε Αμαζόνια» ο οποίος θυμίζει περισσότερο… χωράφι παρά γήπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το εν λόγω στάδιο θα κάνει… πρεμιέρα στο Μουντιάλ με το ντέρμπι Αγγλία-Ιταλία, εφόσον βέβαια κριθεί κατάλληλο για ποδόσφαιρο. Η αποστολή της Αγγλίας σκοπεύει να δει τον αγωνιστικό χώρο από κοντά την Πέμπτη και να δουν οι ιθύνοντες των «λιονταριών» αν θα κινδυνεύσουν οι παίκτες με τραυματισμό, κάτι εξαιρετικά πιθανό αν κρίνουμε από τις εικόνες που ακολουθούν!
Κενό στις εξέδρες της πρεμιέρας!

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες και με το «Αρένα ντε Σάο Πάολο» στο οποίο θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της διοργάνωσης, αύριο ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία! Το γήπεδο χωράει θεωρητικά 61.000 θεατές, ωστόσο οι 20.000 θέσεις δεν είναι καν έτοιμες! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κατασκευής του συγκεκριμένου σταδίου έχασαν τη ζωή τους δυο εργάτες, ενώ την περασμένη Δευτέρα υποτίθεται πως έγιναν κάποιες τελευταίες… πινελιές στο γήπεδο, κάτι που διαψεύδουν οι παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος των εξεδρών του «Αρένα ντε Σάο Πάολο».

ΠΗΓΗonsports.gr
Προηγούμενο άρθροΡύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Δήμους
Επόμενο άρθροTo πρώτο “Μετεκλογικό” Δημοτικό Συμβούλιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.