Original 21: Έγινε η συγκέντρωση στη Πλ.Πατριάρχου! Νέα συγκέντρωση την Παρασκευή & τη Δευτέρα στο Δ.Σ!

0

sygentrosh-plateia-patriarxoy-originalΈγινε την Πέμπτη (19/06) το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Πατριάρχου), η συγκέντρωση του μεγαλύτερου σύνδεσμου φιλάθλων της ΑΕΚ –“Original 21” (δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση). Η original είχε κάνει κάλεσμα για ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση υπέρ του γηπέδου αλλά ΚΑΤΑ του άρθρου 82 του«Νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας Αττικής». Να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα, ώρα και σημείο, είχε προγραμματίσει ανοιχτή  συγκέντρωση το «Συντονιστικό Κατοίκων ΝΦ-ΝΧ και γύρω περιοχών» για ανοιχτή συζήτηση με θέμα το νομοσχέδιο για το «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας Αττικής». (δείτε  ΕΔΩ την ανακοίνωση).

Όμως την Πέμπτη (19/06) αναβλήθηκε η συγκέντρωση των “κατοίκων” (δείτε ΕΔΩ), για την Παρασκευή (20/06, 7.00μμ) στην πλατεία Πατριάρχου!!!

Οπότε και η συγκέντρωση της original (περίπου 300 άτομα)  κράτησε για λίγη ώρα… και φυσικά ανακοινώθηκε στους παρευρισκομένους και νέα συγκέντρωση την Παρασκευή (20/06, 7.00μμ) στη πλατεία!!! Επίσης τους ανακοινώθηκε ότι η original θα βρίσκεται την Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 7.00μμ στο 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας,  όπου είναι προγραμματισμένο να γίνει το έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας (το οποίο ζήτησε ο νέος δήμαρχος Φ.Χ. από 1/9/2014 Άρης Βασιλόπουλος), με μοναδικό θέμα τη συζήτηση για το «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας Αττικής» το οποίο περιλαμβάνει σχετικά άρθρα (81 & 82) για το άλσος και το γήπεδο ΑΕΚ!!!

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΤΕΛΙΚΗ σταυροδοσία της παράταξης «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»
Επόμενο άρθροΗ ΤΕΛΙΚΗ σταυροδοσία της παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.