Επιστολή ανεξαρτητοποίησης Σ. Γραμμένου και Σ. Κοσκολέτου από την “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”

0

LIVE-DIMOTIKOS-SYMVOYLIO-FX-WEB-TV1-690x3881

Πριν λίγη ώρα λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους, Σ. Γραμμένο και Σ. Κοσκολέτο, όπου είχαν εκλεγεί το 2010 με  τον Συνδυασμού “Καλημέρα Όμορφη Πόλη” με επικεφαλής τον Χάρη Τομπούλογλου, για την ανεξαρτητοποίηση τους από τον Συνδυασμό.

“ΠΡΟΣ:    Τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Παπακώστα Γεώργιο

                                                                Κοιν.:       Γραμματέα της Ανεξ. Δημ. Παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» κ. Λευτέρη Αντωνόπουλο

“Πριν από 3,5 χρόνια συμμετείχαμε στην εκλογική διαδικασία ως μέλη της παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», συνδυασμό με τον οποίο εξελέγημεν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θεωρούμε πως η παρουσία μας και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου αλλά και έξω από αυτό ήταν εποικοδομητική, παρουσία που προήγαγε το έργο για το οποίο ο κόσμος της πόλης μας τίμησε με την ψήφο του.

  Λόγοι τους οποίους όλοι γνωρίζετε και που δεν είναι σκόπιμο να αναφέρουμε, μας οδήγησαν στην από κοινού απόφαση ο συνδυασμός με τον οποίο εξελέγημεν στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Η απόφαση του κ. Χάρη Τομπούλογλου να μην συμμετέχει στις εκλογές ως επικεφαλής της παράταξης « Καλημέρα Όμορφη Πόλη» άνοιξε το δρόμο στον καθένα από εμάς να κάνει την προσωπική του επιλογή αφού πλέον η παράταξη δεν θα έπαιρνε μέρος στην εκλογική διαδικασία.

   Όπως όλοι γνωρίζετε συνταχθήκαμε στο πλευρό του Λύσσανδρου Γεωργαμλή και της «Ένωσης Δημοτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» μιας νέας παράταξης που δημιουργήθηκε με γνώμονα το καλό της πόλης, με σκοπό να ενώσει τους δημότες της και όχι να τους διχάσει. Με βάση λοιπόν τα νέα πλέον δεδομένα σας γνωστοποιούμε την ανεξαρτητοποίηση μας από την παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».

  Εν κατακλείδι, θεωρούμε πως η συγκεκριμένη κίνηση μας αποτελεί και την έμπρακτη απόδειξη προς όλους αυτούς οι οποίοι περίτεχνα και με πλαγίους τρόπους θέλησαν να συνδέσουν αυτήν την καινούργια μας προσπάθεια με κάτι που ανήκει ολοκληρωτικά στο χθες.  Όντας ενεργά μέλη της «Ένωσης Δημοτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» με επικεφαλής τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή στηρίζουμε αυτό το νέο που δημιουργήθηκε, το καινούργιο που πλέον υπάρχει αποκόβοντας ρητά και κατηγορηματικά κάθε σχέση και κάθε διασύνδεση με το παρελθόν.

Για την υπογραφή

Οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

                 Γραμμένος Σπυρίδων                                                       Κοσκολέτος Σωτήριος”

Προηγούμενο άρθροΞεκινά η δίκη για τους πυροβολισμούς κατά των μεταναστών στη Ν. Μανωλάδα
Επόμενο άρθροΣήμερα: Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.