ΣΥΡΙΖΑ Φ-Χ: ΝΑΙ στο γήπεδο – ΟΧΙ στο “ρυθμιστικό”!

0

syriza1Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απόφαση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η Γενική Συνέλευση της Ο.Μ. Φιλ/φειας Χαλκηδόνας σε πρόσφατη μαζική συνεδρίαση της αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία τα εξής

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει σε απόσυρση του ρυθμιστικού σχεδίου και στην συνέχεια να προχωρήσει στην καταψήφιση του συνόλου του χωρίς καμιά εξαίρεση.
  2. Να υπάρξει δημόσια δέσμευση του Σύριζα ότι η Κυβέρνηση της Αριστεράς θα καταργήσει το ρυθμιστικό και θα  αποκαταστήσει στο βαθμό που είναι δυνατό τις όποιες βλάβες έχει υποστεί η κοινωνία από την εφαρμογή του.
  3. Να καλέσει την Κυβέρνηση να καταθέσει ξεχωριστό σχέδιο νόμου που να εγγυάται την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον χώρο του παραχωρητηρίου σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και το σύνταγμα και να δεσμευτεί δημόσια για την υποστήριξη ενός τέτοιου  σχεδίου.”
Προηγούμενο άρθροΔείτε τα επαγγέλματα που “έχουν μέλλον”, στην Ελλάδα!
Επόμενο άρθροΈγιναν οι συγκεντρώσεις των “κατοίκων Φ.Χ.” & της Οriginal – Φραστική επίθεση στον Δήμαρχο Α. Βασιλόπουλο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.