Μικρασιάτες ΝΦ-ΝΧ: Η Νάνσυ Λάλη νέα αντιπρόεδρος, Χαντζηνικολάου – Καμπέρη νέα μέλη!

0

mikrasiatesΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ” ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ” συνεδρίασε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, με θέματα την αναδιάρθρωση και την συμπλήρωση του.
Μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ κ. Σωτήρη Κοσκολέτου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή, για την θέση αυτή προτάθηκε από τον κ. Χρήστο Κοπελούσο και κ. Γιάννη Τομπούλογλου η κα Νάνσυ Λάλη η οποία αποδέχτηκε την πρόταση και εξελέγη ομόφωνα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
Μετά την συμπλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου από τις κυρίες Χαρά Καμπέρη και Άννυ Χατζηνικολάου – Αθανασιάδου (αναπληρωματικά μέλη) η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Χρήστος Τριανταφύλλου
Αντιπρόεδρος: Νάνσυ Λάλη
Γ. Γραμματέας: Χρήστος Κοπελούσος
Ταμίας: Αρετή Παπαδοπούλου
Υπεύθυνη εκδηλώσεων – θεάτρου: Ειρήνη Αμαξοπούλου
Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων περιοδικού – Αρχισυντάκτρια : Χαρά Καμπέρη
Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων : Άννυ Χατζηνικολάου – Αθανασιάδου
Μέλη: Κωνσταντίνα Μυλωνά, Γιάννης Τομπούλογλου
Επίσης το Δ.Σ συζήτησε για την μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στην Μονή Αγάθωνος καθώς και για την προβολή της ταινίας ” Ο Βυζαντινός Καβάφης” που διοργανώνει την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 στις 20:00 στο ΠΠΙΕΔ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριανταφύλλου                       Χρήστος Κοπελούσος

Προηγούμενο άρθροΗ “Αναρχική Συλλογικότητα Ν. Φ.”, για Γήπεδο ΑΕΚ, Μελισσανίδη, Κυβέρνηση κ.α.!
Επόμενο άρθροΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε 4.000 σημεία της Ελλάδας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.