Η ΤΕΛΙΚΗ σταυροδοσία της “Δύναμης Πολιτών” – Απίστευτη ισοψηφία!

0

DYNAMH-stayrodosia-1Το Fx-news εξασφάλισε την τελική επίσημη σταυροδοσία της παράταξης “Δύναμη Πολιτών”, η οποία περιλαμβάνει όλα τα τμήματα των εκλογικών κέντρων. Μάλιστα στην σταυροδοσία υπάρχει το απίστευτο:

Τρεις υποψήφιοι ισοβαθμούν στην 15η θέση της κατάταξης στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία θέση είναι και η τελευταία εκλόγιμη!!!

Συγκεκριμένα, οι Ανδρέου Χρήστος, Ανεμογιάννης Γιώργος & Ζαμπετάκης Ιωάννης, έχουν λάβει 134 σταυρούς!!!

Την λύση θα την δώσει η “κληρωτίδα” του Πρωτοδικείου!!!

Δείτε την τελική σταυροδοσία:

telikh-stayrodosia-dynamhs-poilitonΣτο δημοτικό συμβούλιο συμμετέχουν (19 σύμβουλοι με επιφύλαξη, όπως το έχει η κατανομή του ΥπΕσ.)

Νέα Φιλαδέλφεια: Ανανιάδης Νικόλαος, Ανδρέου Χρηστίνα, Ανεμογιάννης Γιώργος, Αντωναρόπουλος Χρήστος Ευλόγιος, Αντωνόπουλος Δημήτριος, Γαβριηλίδης Γαβριήλ (Λάκης), Γαλαζούλα Αλίκη, Δούλος Ορέστης, Ζαμπετάκης Ιωάννης, Καλύβης Γεώργιος, Κουμαριανός Ευάγγελος, Λάλος Αναγνώστου Μιχαήλ, Μανωλεδάκης Θεόδωρος, Πάνος Γεώργιος, Παπαλουκά Ευτυχία, Ρόκου Χαρίκλεια (Χαρά), Χαραμαρά Γεωργία και “Ανδρέου Χρήστος ή Ανεμογιάννης Γιώργος ή Ζαμπετάκης Ιωάννης)

Νέα Χαλκηδόνα: Αναγνώστου Καρκάνη Αντωνία, Καλαμπόκης Ιωάννης, Παπακώστας Βασίλειος, Πρελορέντζος Αρσένιος Γεώργιος,

Προηγούμενο άρθρο“Το Συντονιστικό Κατοίκων Ν.Φ.- N.X καταγγέλει την αντισυγκέντρωση της Original”
Επόμενο άρθροΗ ΤΕΛΙΚΗ σταυροδοσία της παράταξης «νέο – ανεξάρτητη πρωτοβουλία»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.