Άγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Ανακοίνωση αντιαιρετικής ομάδος

0

agios-kosmas-nea-filadelfeia“Το φαινόμενο της επανεμφάνισης ποικίλων αιρέσεων και παραθρησκευτικών ομάδων στην Ελλάδα, όπου ιδρύθηκε η αγία μας Εκκλησία από τον Απόστολο Παύλο ,καθώς και στην περιοχή μας, προκαλεί σύγχυση στους Ορθοδόξους Χριστιανούς αφού οι διάφοροι αιρετικοί και ιδιαίτερα οι λεγόμενοι «Μάρτυρες του Ιεχωβά», προσπαθούν να τους παγιδεύσουν χρησιμοποιώντας χωρία της Αγίας Γραφής ερμηνευμένα όμως σύμφωνα με την δική τους αντίληψη που είναι παντελώς ξένη με την Διδασκαλία των αγίων Αποστόλων και των Πατέρων της Εκκλησίας μας. Μέσα στα πλαίσια της Ποιμαντικής μας ευθύνης επιθυμία μας είναι να ενημερώνουμε άμεσα όσους προσεγγίζονται από οποιαδήποτε αίρεση η παραθρησκευτική ομάδα ,η με επίσκεψη των ιδίων στον Ιερό Ναό προς ενημέρωση η με επίσκεψη της Αντιαιρετικής Ομάδος στην κατοικία τους προς επίλυση κάθε απορίας ακόμα και επιτόπιο διάλογο με οποιονδήποτε αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά όσους δέχονται επισκέψεις αιρετικών στις κατοικίες τους να επικοινωνούν αμέσως με τον Ιερό μας Ναό στο τηλέφωνο 210 2527723 .

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
π.ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΗΛΙΑΚΗ”

1agios-kosmas-nea-filadelfeia

Προηγούμενο άρθροΣυγκεντρώσεις εκπαιδευτικών στο 3ο ΓΕΛ Ν.Φ. και το γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθρο37 χρόνια φυλακή, στον “οικολόγο” Δημοσθένη Βεργή!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.