Οι πιο αξιόπιστες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές

0

dimoskopisi_sinergasia_

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης αυτές που αφορούν τις δημοτικές εκλογές είναι οι πιο αξιόπιστες δημοσκοπήσεις καθώς τα στοιχεία λένε ότι σε αντίθεση με τα γκάλοπ για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές όπου μόλις ένας στους τέσσερις (ποσοστό 25%) από αυτούς απαντούν στα τηλέφωνα δηλώνει ότι θέλει να λάβει μέρος στην έρευνα, στις δημοτικές (κυρίως) αλλά και στις περιφερειακές, το ποσοστό αυτό εκτοξεύεται στο 55%!

Πώς εξηγείται αυτό: Αφενός δείχνει ότι οι πολίτες έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα τοπικά θέματα και αφετέρου γιατί, κυρίως στις δημοτικές, καθώς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι περί τους 7.500 με 8.000, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κάποιον από το συγγενικό ή φιλικό τους περιβάλλον υποψήφιο σε δημοτικό συνδυασμό.

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΗ καυτή Λούση υποψήφια με το ζόρι..!
Επόμενο άρθροTα Γραφεία Ταυτοτήτων θα παραμείνουν ανοιχτά στις εκλογές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.