Η καυτή Λούση υποψήφια με το ζόρι..!

0

050514180114_4544 (1)

Μπορεί να την έχει πάρει το μάτι σας σε διάφορα ενημερωτικά site και blog του διαδικτύου με τον άτυπο τίτλο της «πιο σέξι υποψήφιας των δημοτικών εκλογών»!

Ο λόγος για την εκρηκτική ξανθιά ονόματι Κατερίνα Λάτση, η οποία -όπως μαθαίνουμε- κατεβαίνει υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Γιώργου Κοζακίδη! Μόνο που η Κατερίνα Λάτση… δεν υπάρχει!
Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τη φανταστική (εντός και εκτός εισαγωγικών, αν θέλετε) αυτή υποψήφιο των δημοτικών προέρχονται από το προφίλ μιας νεαρής Κύπριας ονόματι Λούσυ Χαραλάμπους, που έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έμαθε από το διαδίκτυο ότι είναι υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης και μάλιστα… με άλλο όνομα!

Όπως λέει η ίδια στο star.gr, κάποιος έκλεψε τις φωτογραφίες από το προφίλ της στο facebook και έφτιαξε αυτή την ιστορία εν αγνοία της: «Κάποιος μου έκλεψε τις φωτογραφίες και το κατασκεύασε όλο αυτό. Τον κ. Κοζακίδη δεν τον γνωρίζω. Ούτε έχουμε κοινούς γνωστούς.

Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο μετά το θέμα που προέκυψε και μου είπε ότι του την είχαν στήσει και πως δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε όλο αυτό». Μάλιστα, δεν διστάζει να κατονομάσει τον κ. Κοζακίδη ως υπεύθυνο, θεωρώντας ότι θέλησε έτσι να «τραβήξει» δημοσιότητα για τον συνδυασμό του:

«Μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη. Μου είπε ότι κάποια του μίλησε στο τηλέφωνο και του είπε ότι είναι η Κατερίνα Λάτση και οι φωτογραφίες δικές της. Είμαι σίγουρη ότι λέει ψέματα, αυτός έκλεψε τις φωτογραφίες μου».
Απεγνωσμένη όπως λέει, κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Έχω απελπιστεί και κουραστεί προσπαθώντας να βγάλω άκρη. Θέλω να αποκατασταθεί το όνομά μου. Έχω απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».
To star.gr επικοινώνησε και με τον Γιώργο Κοζακίδη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών για τη Θεσσαλονίκη μας» του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Μάκη Στεργίου.
050514180116_6744
«Θεωρώ το θέμα λήξαν. Είχε ξεκινήσει πριν από μήνες, δεν ξέρω πως και από ποιόν. Με είχε πάρει τηλέφωνο η κ. Χαραλάμπους, της είχα πει ότι αγνοώ το ποιος το έκανε» δήλωσε ο κ. Κοζακίδης στο star.gr.
Ο ίδιος, όχι μόνο αποκρούει τις όποιες αιχμές της κα Χαραλάμπους προς αυτόν, αλλά και εξηγεί ότι το θέμα το δημιούργησαν κάποιοι «που ήθελαν να βλάψουν την υποψηφιότητά μου».

Η ουσία είναι ότι όσοι Θεσσαλονικείς πηγαίνατε για «Κατερίνα Λάτση δαγκωτό» προσδοκώντας σε «εκρηκτικό» δημοτικό συμβούλιο, μάλλον θα μείνετε με τη χαρά…

ΠΗΓΗnewsmessinia.blogspot.com
Προηγούμενο άρθροΤΕΛΙΚΗ Ψηφοφορία Fx-news.gr: «Ποιον θα Ψηφίσετε για Δήμαρχο την Κυριακή 18η Μαΐου;;;»
Επόμενο άρθροΟι πιο αξιόπιστες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.