Κατασκευή 10 νέων σχολείων στην Αττική

0

sxoleia-thumb-large

Νέα σύμβαση για την κατασκευή 10 δημόσιων σχολείων στην Αττική, με τη μέθοδο Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), υπεγράφη την Παρασκευή 9 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το έργο αφορά τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και τεχνική διαχείριση 10 δημόσιων σχολείων για περίοδο 27 ετών στους Δήμους Αθηναίων (πέντε σχολεία), Ηρακλείου (ένα σχολείο), Ωρωπού (τρία σχολεία) και Μεγαρέων (ένα σχολείο).

Ο ανάδοχος (J&P Αβαξ) θα χρηματοδοτήσει μέσω ιδίων και δανειακών κεφαλαίων και θα κατασκευάσει εντός 2 ετών, (έως το Μάιο του 2016), το σύνολο των σχολικών υποδομών και θα παραμένει υπεύθυνος για τη συντήρηση και τεχνική διαχείρισή τους, ενώ θα πραγματοποιήσει και επιπλέον επενδύσεις συντήρησης κατά τη διάρκεια της σύμβασης ώστε τα σχολεία να παραμένουν σε άριστη κατάσταση καθ όλη την διάρκεια της σύμβασης και μετά τη λήξη της.

 

ΠΗΓΗamna.gr
Προηγούμενο άρθρο“νεο”: Δείτε το πρόγραμμα-δεσμεύσεις, της παράταξης του Γιώργου Αράπογλου
Επόμενο άρθροTα 43 Kόμματα των Ευρωεκλογών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.