Ειρηνικό το συλλαλητήριο των φιλάθλων της ΑΕΚ! (Φωτορεπορτάζ)

0

aek-syllalhthrio-nea-filadelfeia (3)Πάνω από 2.000 φίλοι της ΑΕΚ πήραν μέρος στη συγκέντρωση-συλλαλητήριο του μεγάλου συνδέσμου των οπαδών της ΑΕΚ της original, στον οικόπεδο της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της ‘Ενωσης έκλεισαν την Λ. Δεκελείας στη διασταύρωση με την οδό Καππαδοκίας γύρω στις 8.00μμ, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία.

Λίγο πιο κάτω στην κεντρική πλατεία της Ν. Φιλαδέλφειας, και την ίδια ώρα, γινόταν η κεντρική ομιλία του υπ. Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλου στην οποία υπήρχε πολύς κόσμος, και -μετά τα τελευταία δημοσιεύματα από μερίδα του τύπου-… ο φόβος για “συνάντηση” των δύο συγκεντρώσεων είχε κινητοποιήσει τεράστια δύναμη της Ελληνικής αστυνομίας…

Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ περιπολούσε την πόλη, ασφαλίτες στα στενά, ένστολοι, ΜΑΤ, είχαν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό προστασίας γύρω από την κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας της αστυνομίας, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έδωσαν την παραμικρή αφορμή και η συγκέντρωση τους ήταν άψογη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Fx-news.gr:

 

 

Προηγούμενο άρθρο23 Μαΐου: Μοιραία ημέρα για τους Μπόνι και Κλάιντ
Επόμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Φωτορεπορτάζ από την κεντρική ομιλία του Α. Βασιλόπουλου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.