“Δύναμη Πολιτών”: Ο Α. Βασιλόπουλος στη Νέα Χαλκηδόνα

0

-aris-

Μια εξαιρετικά δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Δύναμη Πολιτών στη Νέα Χαλκηδόνα στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Σαλαμίνος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στη δυσμενή πολιτική κατάσταση που βιώνει η χώρα, τόνισε τον ιδιαίτερο ρόλο που οφείλει και πρέπει να παίξει η τοπική Αυτοδιοίκηση στο κοινωνικό και πολιτιστικό πεδίο και ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Ιεραρχώντας τον πολιτισμό ως ζωτική ανάγκη, επεσήμανε την πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης στο παρελθόν και καυτηρίασε την εγκατάλειψη αυτής της πολιτικής από την παρούσα δημοτική αρχή. Εστίασε στην πολύχρονη λειτουργία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, το οποίο φιλοξενούσε παιδιά από όλη την περιφέρεια και τη διαχρονική παρουσία του Φεστιβάλ Γειτονιάς, του οποίου η φήμη ήταν τέτοια ώστε η Νέα Χαλκηδόνα να ξεχωρίζει ανάμεσα στους δήμους-πυλώνες πολιτισμού.

Επαναβεβαίωσε την πρόθεση αναβίωσης και ενίσχυσης και των δύο θεσμών, καθώς και το ξαναζωντάνεμα του Ηρώδειου πάρκου και του Πολυχώρου Δροσίνη, για τον οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά, προτείνοντας τη φιλοξενία παραστάσεων των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τόνισαν την άθλια εικόνα καθαριότητας που παρουσιάζει η πόλη, απαιτώντας αλλαγή της καθημερινότητάς τους. Επίσης τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του ο επί 22 χρόνια δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας κύριος Νίκος Παπαμικρούλης.

Στη συνέχεια ο Άρης Βασιλόπουλος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών περιόδευσαν στο κέντρο της Ν.Χαλκηδόνας και επισκέφτηκαν το πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο και την πλατεία Κρήτης, όπου συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΔημοσίευμα “BOMBA” της Espresso: “ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ”, για το 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας!!!
Επόμενο άρθροΌλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις εκλογές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.