Αποχή ΠΟΕ – ΟΤΑ από τις εκλογικές εργασίες

0

euroekloges

Σε αναστολή κάθε εργασίας που αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές προσανατολίζεται η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην περίπτωση που ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης δεν τηρήσει τη δέσμευσή του να απαντήσει άμεσα για το ζήτημα της εκλογικής αποζημίωσης των δημοτικών υπαλλήλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, το θέμα τέθηκε στον υπουργό Εσωτερικών κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στις 25 Απριλίου και ο Γ. Μιχελάκης δεσμεύτηκε πως μέχρι την περασμένη Παρασκευή θα πραγματοποιούσε νέα συνάντηση με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπου και θα έδινε σαφείς απαντήσεις.

«Επειδή η δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών δεν πραγματοποιήθηκε και είμαστε πεπεισμένοι πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προειδοποιούμε ότι, σε περίπτωση που δεν δοθούν άμεσα απαντήσεις και δεσμεύσεις προσανατολιζόμαστε το επόμενο χρονικό διάστημα σε αναστολή κάθε εργασίας σε σχέση με την εκλογική διαδικασία» τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Καλεί δε τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες «να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία που αναμένει εναγωνίως να «εκφραστεί» στις επερχόμενες εκλογές» και δηλώνει «πως δεν είναι σκοπός των εργαζομένων να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία, αλλά επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην «επιλεκτική αντιμετώπιση» εργαζομένων που θα εργαστούν για τον ίδιο σκοπό και στο συνεχή εξευτελισμό και απαξίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων» καθώς «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εκείνοι που κατά κύριο λόγο επωμίζονται το μεγάλο βάρος της εκλογικής διαδικασίας και απαιτούν τουλάχιστον ΙΣΗ ΑΜΟΙΒΗ-ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ».

ΠΗΓΗlocalit.gr
Προηγούμενο άρθροH Τζίνα Πιστόλ…σκέτο “πιστόλι” !!!
Επόμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Ομιλία του Α. Βασιλόπουλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.