Aνακοίνωσε στο facebook την αυτοκτονία του

0

facebook-testing-new-timeline-format-with-single-column-of-posts-updated-8395815038-600x337

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε, μετά από συντονισμένες ενέργειες, μία ακόμα πρόθεση αυτοκτονίας από χρήστη του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, την 17-05-2014 το απόγευμα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άτομο με ψευδώνυμο, το οποίο διατηρούσε προφίλ στο «Facebook» και μέσω δημόσιων αναρτήσεων του, εκδήλωνε την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής έρευνας και ανάλυσης των ηλεκτρονικών ιχνών του διαχειριστή του συγκεκριμένου προφίλ, προέκυψε ότι ανήκουν σε Έλληνα πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ εντοπίστηκε άμεσα η γεωγραφική θέση του συγκεκριμένου ατόμου.

Άμεσα ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο επικοινώνησε με τους οικείους του, αναφορικά με την επίμαχη ανάρτηση στο διαδίκτυο, ενώ διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Ψηφοφορίας Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΌχι απάντησε ο Λ. Γεωργαμλής, στην προσκληση για Debate του Άρη Βασιλόπουλου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.