Η “Δύναμη Πολιτών” για τη συγκέντρωση στους Απομάχους

0

dp-apomaxonΜια μαζικότατατη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου στην Πλατεία Μιαούλη στη συνοικία Απομάχων. Στην διάρκεια της ομιλίας του ο επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική κατάσταση και την υποβάθμιση συνολικά της Αυτοδιοίκησης, στηλίτευσε τα πεπραγμένα της απερχόμενης Δημοτικής αρχής, ενώ εστίασε σε ζητήματα που αφορούν τα χρόνια προβλήματα της περιοχής. Μία περιοχή που υποφέρει από την έλλειψη ηχοπετασμάτων, από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, από έλλειψη αθλητικών χώρων, ενώ οι οι κάτοικοι των παραποτάμιων περιοχών υποφέρουν από τα έντομα.

Αναφέρθηκε επίσης σε ζητήματα αδιαφανών ενεργειών και αδιαφορίας του Δήμου όσον αφορά την περίπτωση του 3ου Γυμνασίου που φιλοξενεί και τα παιδιά της συνοικίας των Απόμαχων, ενώ συζήτησε με τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στην ομιλία του για το ζήτημα του Κηφισού που διέρχεται στην δυτική πλευρά της συνοικίας , το πέταλο της Νησίδας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην περιοχή , και για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους για τους κοινόχρηστούς χώρους που έχουν αφεθεί στο έλεος της καταστροφής (π.χ. ΜΑVA ) και αποτελούν πηγή κινδύνου για τους περίοικους.

Ανέλυσε διεξοδικά στους παρευρισκόμενους συνδημότες τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Δύναμης Πολιτών με έμφαση στον διεπιστημονικό τρόπο κατάρτισής του και τον συλλογικό και κοινωνικό χαρακτήρα στο σύνολο του προγράμματος και εστίασε στο γεγονός ότι η ευρεία ανανέωση σε πρόσωπα και ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας της παράταξης αποτελούν εγγύηση ότι μπορούν να προχωρήσουν οι απαιτούμενες ρήξεις με κατεστημένεα συμφέροντα και αντιλήψεις που έχει ο Δήμος μας.

Προηγούμενο άρθροΣτη Νησίδα μιλάει ο Απ. Κόντος σε λίγο (8.30μμ)
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Υποβιβάστηκε στην Γ΄Αθηνών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.