Ανοιχτή Επιστολή του Χρήστου Φωτόπουλου

0

xrhstos-fotopoylos-anoixth-epistolhΔυστυχώς, το πλαίσιο λειτουργίας που ισχύει με το νόμο-«Καλλικράτη» απαγορεύει αφενός στον Δήμαρχο να ασκεί το επάγγελμά του κι αφετέρου αναγκάζει τους Δημοτ. Συμβούλους που ασκούν διοίκηση, να στοιχίζονται με καιροσκοπική, ωμή, έμμισθη υποταγή (όπως φανερώνει η νωπή τοπική πρακτική).
Συνεπώς, εσκεμμένα αποτρέπει κάθε έναν πολίτη με έμπειρη, υγιή ματιά, γνώση και διορατικότητα να κατέλθει στα τοπικά «κοινά»!
Γι’ αυτό δεν δύναμαι να συμμετάσχω ως υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές και για όσο ισχύει (για εμένα) η αποτρεπτική, τυπικά κι ουσιαστικά, νομοθεσία αυτή.
Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες που με αληθινό, άδολο ενδιαφέρον και κοινές Αξίες κι Αρχές με παροτρύνουν να θέσω υποψηφιότητα το Μάιο.
Παραμένω ενεργός πολίτης, ευχόμενος να ψηφίζουμε νηφάλια, με λογική & σύνεση διδασκόμενοι από το παρελθόν, για το καλύτερο μέλλον της κοινωνίας και ΜΟΝΟΝ!

Προηγούμενο άρθροΕορτή Αγίου Γεωργίου: Πανήγυρη στο Αρχαιότερο εκκλησάκι(1842) στους Απομάχους. (Πρόγραμμα)
Επόμενο άρθροΗ σέξι παιδαγωγός Αφροδίτη Μπάρμπα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.